Sikring Af Havetrampolin On A Budget: 6 Tips From The Great Depression

I mine drømme fungerer nedlukningen, og tusinder af liv reddes. Alt godt indtil videre, men lockdown er endnu ung. Jeg tænker fortsat på, hvor svært det skal være for forældre til meget små børn eller oprørske teenagere, især hvis begge forældre også prøver at arbejde hjemmefra. Jeg ved, at jeg fortsat siger dette, men det var DEN MEST UTROLIGE RDV nogensinde. Det har været et udmattende touch at prøve at holde min energiske 11-årige fra at klatre på væggene og erstatte al hans personlige sociale interaktion; endnu ved jeg, at jeg er heldig sammenlignet med så mange andre. Jeg havde allerede truffet ordninger for Windells at hente mig fra lufthavnen kl. 15. Efter vores afslappede morgenmad var der ikke meget tid til at gøre noget andet, plus Margie følte det ikke, fordi det var så koldt. Vi står op, spiser morgenmad, jeg bruser og laver en 20-30 min yoga træning ved hjælp af gratis YouTube-videoer.

Jeg er lige færdig med “30 dage med Yoga med Adriene”, som jeg virkelig kunne lide, så nu går jeg videre til et andet 31-dages sæt af hendes videoer kaldet Revolution. 15:00: Skoldag er færdig, Trampolin stormsikring nu får kiddoen skærmtid. Den første bog holder helt sikkert op anden gang; Jeg er lige så betaget som jeg var før, og ser virkelig frem til at se, hvordan historien fortsætter. Jeg har læst Sangu Mandannas A Spark of White Fire, en spændende YA-rumopera, som jeg har nævnt her før, som forberedelse til at læse efterfølgeren, et hus af raseri og sorg. Hvis du vil undslippe verden et stykke tid, kan du bestemt prøve dette SF-eventyr med opmærksomme rumskibe og vanskelige familieforhold plus magi og blandede guder. Hvorfor ikke love os selv at have det sjovt, tilbringe kvalitetstid med familie og venner og tage en hobby vi faktisk vil nyde. Hvorfor ikke prøve disse igen?

Historier om mennesker som Randy. Vi bruger Rocket Japanese, som jeg hidtil kan lide. I dette tilfælde peges knæene udad, og fødderne peger normalt udad, og atleten går som et ænder. Denne tilstand er kendt som bowlegged. Hvis jeg var dig, ville jeg købe en, før priserne stiger og blive endnu svagere end de er i øjeblikket. Indenlandske restriktioner løftes efter en måned eller deromkring, og inden for NZ kan vi vende tilbage til socialt samvær og indenrigsrejser og trampe / klatring / kajaksejlads osv., Selvom vores grænser skal forblive lukket for at stoppe nye sager. Så det var enighed om, at vi skulle lægge disse blokkefastholdende vægge, der hældede nogle grader mod banken. 11:00: Kiddoen laver en anden blok af skolearbejde, og jeg arbejder på mit algoritmeprojekt. 09.00: Min mand går ind på sit hjemmekontor for arbejde. En web-lærerinstruktion er inkluderet for at guide læreren til at nå målet med bestemte billeder.

Fra 9-10 arbejder min søn på en række aktiviteter, som hans klasselærer har tildelt. Hun har så mange spørgsmål om dette på grund af sin handicappede søn, og hun var engageret i lektionen og markerede sine skrifter og stillede de bedste spørgsmål. 13:30: Japansk lektion! Kiddoen og jeg besluttede at lære japansk sammen, i håb om, at vi kan besøge Japan en dag post-pandemi. TF? Efter lektionen gik vi ud og sprang på trampolinen med børnene og så spiste vi middag sammen. Jeg får fat på nyheder, e-mail venner, gør flere pligter (vi forsøger stadig at plette ydersiden af ​​huset!). Husets væg omkring det er gennemvædet. Kram til alle derude, der kæmper for at klare det gennem en anden dag. På trods af de fremskridt, der er gjort inden for skopteknologi, der sørger for øget dæmpning og bevægelseskontrol, har der for nylig været en bevægelse, der promoverer at køre barfodet eller i lette “minimalistiske” sko. Jeg har bemærket en for nylig stigning i antallet af patienter, der deltager i afdelingen med trampolinrelaterede skader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *